Headerbild

Info om licens, tävlingsanmälan & chip

 

STARTAVGIFTER - NYHETER 2017

Från 2017 kommer de flesta arrangörer att kunna ta betalt direkt av dig som cyklist vid anmälan. Klubbens medlemmar ska fr o m säsongen 2017 anmäla sig och betala startavgiften själva då det förenklar för oss och arrangörer.

Men precis som tidigare står klubben står för startavgifter till tävlingar som är sanktionerade av förbundet. Eftersom man kommer att anmäla sig och betala själv, ersätter klubben medlemmarna för startavgifter halvårsvis.

Detta gäller under under följande förutsättningar:

 • Startavgifter för tävlingar 1 jan-30 jun skall redovisas till kassören senast den 15 juli för ersättning

 • Startavgifter för tävlingar 1 jul-15 dec skall redovisas till kassören senast den 15 dec för ersättning

 • Redovisning för ersättning skall skickas med epost till

  kassör

  där du listar de lopp du startat i samt önskad ersättning. Mailet skall även innehålla ditt för- och efternamn, adress, fullständiga personnummer och bankkonto

 • För lopp där du ej kommer till start (DNS) lämnas ingen ersättning

 • Att du själv eller någon i din familj har ställt upp och arbetat som ledare/chaufför/funktionär/tränare/hjälptränare/etc. i klubbens verksamhet de senaste 12 månaderna. 

 • Ersättningsnivåer:

  • För alla ungdomsklasser samt Junior, U23 och Elit ersätter vi alla startavgifter vid start i tävling.

  • För Sport, Master och Senior ersätter vi upp till 200 kr per start i tävling. Nytt för i år är att vi ersätter även för starter i MTB långlopp tävlingsklass (max 200 kr).

  • För Motionslopp lämnar klubben ingen ersättning.

Förskott/tävlingsbidrag Ungdom/Junior
Om du som ungdom eller junior önskar ett tävlingsbidrag kan du kontakta din ungdomsledare eller någon i styrelsen för att få detta beviljat av styrelsen. Förskottet räknas av innan eventuell ytterligare ersättning betalas ut för startavgifter.

 

LICENS

För att få tävla behöver du ha en tävlingslicens. Numera sköts anmälningar online via Tävlingskalendern och det innebär att man inte kan bli anmäld om inte tävlingslicensen är giltig. Var ut i god tid med att söka licens innan du anmälar dig till en tävling. 

Licens för att tävla löser man fr o m 2017 själv via swecyclingonline (IndTA2.0) istället för via klubben. Se SCF - Licens, Chip och Försäkring för mer information.

 

ANMÄLAN

Nytt för 2017 är att man anmäler sig själv till respektive lopp (via tävlingskalendern på swecyclingonline) istället för via klubben. De flesta arrangörer kommer från 2017 att ta betalt direkt via faktura eller kort när man anmäler sig. Skulle detta inte fungera kan man som tidigare skicka ett mail till: jolle.ijkema@telia.com senast en vecka innan sista anmälningsdag. Tänk på att du måste ha en giltig licens för att anmäla dig, med undantag av P/F Nybörjare samt de klasser där engångslicens tillåts (P/F Ungdom samt Sportklass).

 

CHIP

För mästerskap och vissa andra tävlingar (se respektive lopps inbjudan och PM) krävs även chip monterat på cykeln. Detta betalar och beställer man själv. Se SCF - Licens, Chip och Försäkring för mer information.

Adress

Södertälje CK - Cykel c/o Jolle IJkema, Hedinvägen 1 15257 Södertälje

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: sodertaljeck1933@gmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Samarbetspartners